+ Produkcja

Wieprzowina drożeje. Jak długo jeszcze?

W ocenie dr inż. Roberta Mroczka z Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej wyższe ceny wieprzowiny w Polsce można traktować jako zjawisko przejściowe, chyba że kryzys na rynku trzody chlewnej będzie się pogłębiać.

Z danych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi (MRiRW) wynika, że w ostatnich miesiącach ceny wieprzowiny w Polsce i innych krajach Unii Europejskiej r

Zarejestruj się i otrzymaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu handelextra.pl i w miesięczniku „Handel”

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats