+ Handel

W Warszawie ruszył nowy słodki koncept: Forastero&Co [ZDJĘCIA]

Słodycze bez cukru, glutenu i wegańskie, kilkadziesiąt rodzajów pralin i trzy rodzaje belgijskiej czekolady oraz lody i wyroby cukiernicze, a do tego możliwość napicia się kawy na miejscu. W Warszawie ruszył nowy koncept będący połączeniem kawiarni z cukierniczymi delikatesami.

Forastero&Co ruszył w stolicy przy ulicy Dobrej 40, na terenie Elektrowni Powi

Zarejestruj się i otrzymaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu handelextra.pl i w miesięczniku „Handel”

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats